De Praktijk – Tandartspraktijk M.A. Volkerts – ALMERE

Tandartspraktijk M.A. Volkerts

Tandartspraktijk M.A. Volkerts is uw tandarts in Almere voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw mond gezondheid.

De Praktijk

Tandartspraktijk M.A. Volkertsg is uw tandarts in Almere voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid.

De tandartsen en het team van Tandartspraktijk M.A. Volkerts geloven in hoogstaande mondzorg, individueel advies en persoonlijke benadering.

We hebben oog voor de patient, ook voor drempels voor het bezoek aan de tandarts. We bespreken de behandeling en informeren over de kosten. We houden rekening met de korte én lange termijn behoefte van de patient. Met onze persoonlijke aanpak behoudt u een stralend gebit en stapt u lachend door het leven!

Afspraak

Bij tandartspraktijk M.A. Volkerts kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen 30 werkdag(en) terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

Neem contact met ons op!